Çarşamba, Ocak 04, 2012

Bizim Kış Gelinimiz:)

Gelinler hep kabarık etekli olmalı, uzun duvak takmalı, kocaman gösterişli buketler taşımalı gibi bir takım yazılı olmayan kurallar vardır. Düğün hazırlıkları başladığında her kafadan bir ses çıkar ve sizin aklınızda bu kuralların dışında herhangi bir şey varsa da o seslerle birlikte kaybolur gider... Oysa birkaç değişiklikle gayet sade bir gelin olarak da gösterişli gözükmeniz son derece mümkün. Biz bunu siz deli gelinler için denedik ve fotoğrafladık. Arkadaşımız ve modelimiz Yade Demirel kendi gardırobundan ve yetenekli ellerinden yaklaşık bir saat içinde bir kış gelini yarattı:)





Beyaz, straplez, dar bir elbise, üzerine kış aylarının vazgeçilmezi bir etolle (biz burada pudra rengi bir tane seçtik) tamamlandığında sade ama şık bir kombinasyon oldu.


Duvak yerine kullanılan şapka, birdcage gibi aksesuarlara bayıldığımızı zaten anlamışsınızdır:) Yade başındaki şapkayı elindeki malzemeleri kullanarak yaptı. Fazla söze gerek yok, bu tarz şapkaların kattığı nostaljik hava tam bizlik:))


Şapkadaki dantelden buketimize kurdela yaparak bütünlük sağladık. Buketimiz de son derece sade ama biraz renkli olsun dedik.  Eski tarz tasma şeklinde inci kolyeyle ve elbise sadeliğine tezat biraz koyu bir makyajla da gelin konseptimizi tamamladık.


Düğün gününüz tabi ki en özel günlerinizden biri, biliyoruz mutlaka herşeyin en iyisi olsun isteyeceksiniz ki en doğal hakkınız. Yalnızca belli kalıplara takılmayın deriz biz, biraz esnek olmaya bakın, herkesin gittiği yoldan gitmeyin, farklı şıklık seçenekleriyle tanışmaya bakın ve lütfen herkes gibi değil kendiniz gibi bir gelin olun:) İnanın o zaman en güzel gelin siz olursunuz!!!:)





2 yorum:

Fallen Angel dedi ki...

süper gerçekten de tamda benim düşündüğüm gibi tek farkı ben uzun ama sade bir gelinlik istiyorum kısa da çok hoş görünüyor :) evleniyoruz diye de kendimize kocaman rahatsız elbiselerle işkence yapmamıza ne gerek var ki ayrıca böyle modelleri daha sonra bir davette yeniden giyebiliriz bence...

berivan özkoçak evren dedi ki...

kesinlikle katılıyorum Fallen Angel. kendimizi neyin içinde rahat hissediyorsak onu giymeliyiz. ve ayrıntılarla farklı olmaktan kaçınmamalıyız. sade gelinlikler çok eğlenceli ve şık aksesuarları daha rahat taşımak için birer fırsat.