Perşembe, Ocak 26, 2012

Sevgililer Günü Kurabiyeleriniz Bizden

Sevgililer Günü yaklaşırken siz de kara kara ne alsam diye mi düşünüyorsunuz? Yoksa hediyeye karar verdiniz ama yanında şık ve lezzetli bir şey daha olsa mı diyorsunuz?:)

Deli Kızın Düğünü ve Işıltılı Kurabiyeler işbirliğiyle bu Sevgililer Günü'nde çok şeker bir kurabiye paketi kazanma şansınız var. 


Yapmanız gereken tek şey sitemizi takip etmek.9 Şubat günü sitemizi takip edenler arasında yapılacak çekiliş sonucu 1 kişi romantik bir kurabiye paketi kazanacak. Türkiye dahilinde herhangi bir yere bütün masrafları bizden olmak üzere size ulaştıracağız.

9 Şubat tarihine kadar Google, Twitter ya da Yahoo hesaplarınızla blogumuzu takip etmeye başlayın. 9 Şubat gecesi saat 00:00 itibariyle katılımlar sona erecektir. Hemen ertesi gün yapılacak çekiliş sonucu hem sitemiz üzerinden hem de Facebook sayfamızdan kazananı açıklayacağız. Mail adresinize de gerekli bilgileri göndereceğiz. 

Siteye girdikten sonra sağ kolondan Bu Siteye Katılın sekmesini tıklayın. Bu sekme sizi hesap bilgilerini seçip girmeniz gereken bir ekrana götürecek.

Çıkan ekrandan Google (gmail), Twitter, Yahoo ya da AIM, Netlog, OpenID hesaplarını seçin ve bilgilerinizi girin. Artık siteye üyesiniz. Sonra sadece çekilişi beklemek ve bu arada sitemize bir göz atmak kalıyor. 

Ayrıntılar: Kurabiye paketi 5 adet kurabiye içermektedir. Işıltılı Kurabiyeler'den size gönderilecek resimler arasından dilediğiniz tarzı seçebilir ve buna göre sipariş verebilirsiniz. 

Hiç yorum yok: