Cuma, Şubat 10, 2012

Sevgililer Günü Kurabiyeleri:Kazanan

Ve sonunda Işıltılı Kurabiyeler'den çok sevimli bir kurabiye sepeti için gerçekleştirdiğimiz çekilişimiz sona erdi. Bu süreçte facebook sayfamızı beğenen ve blogumuzu takip eden herkese teşekkürler. Umarım yalnızca Işıl'ın kurabiyelerini değil bizi de sevmişsinizdir:)

random.org ile gerçekleştirdiğimiz çekiliş sonucu kurabiye sepetimizi facebook izleyicilerimizden İrem Arslan kazandı. Ancak hakkını devretmek istedi. Yeniden yaptığımız çekilişle yeni talihlimiz Merve Oktay oldu. Kendisini tebrik ediyoruz. Umarım kurabiyeleri onları çok takdir edecek birine gönderir. Ya da kendisi  afiyetle yer. Çünkü bu kurabiyeler sadece güzel değil çok da lezzetli:)

Çekilişlerimiz devam edecek. Sizi çok ilginç hediyeler bekliyor. Bence siz bizi hiç bırakmayın!

3 yorum:

chfashiontrend dedi ki...

bloğunu yeni keşfettim ...harika paylaşımlar..sevgiler

pelin erdoğan dedi ki...

teşekkür ederiz:))

berivan özkoçak evren dedi ki...

Sevgili Merve kazandığı kurabiyelerle ilgili bize çok şeker bir notla geri dönmüş. Geç de olsa buraya eklemek istedim.
-------------

kurabiyeler elime ulaştı ve bayıldım :))

bu harika sepeti kazanmama vesile olan berivan hanıma ve bu sepeti hazırlayan ışıl hanıma çok çok teşekkür ederim. şu zamana kadar hasta ziyeretlerinde, sıkı taraftar olan arkadaşlarımı ziyaretimde olsun, yeni araba alanlara güle güle kullan dilekleriyle ya da çift olan arkadaşlarıma kurabiye sepeti hediye ettiğim çok olmuştur fakat ilk defa kurabiye sepeti hediye alıyorum, cidden çok mutlu oldum, çok teşekkürlerr :))

----------------
biz de Merve'ye çok teşekkür ediyoruz bu kadar pozitif olduğu için. sevgiler