Çarşamba, Aralık 28, 2011

Yeni Yıl Kararları


Yeni yıl kapımızdayken gelinlere ve düğünlere bir ara verip biraz da yeni yıl kararlarından bahsedelim dedik. Önümüzdeki bir sene boyunca hangi kötü alışkanlıklarınızdan kurtulmak istiyorsunuz? Hangi yeni alışkanlıkları edinmek istiyorsunuz? Nerelere gitmeyi, kimleri görmeyi hedefliyorsunuz? Neyi daha sık neyi daha seyrek yapacaksınız? Yıllardır yapmaya çalışıp da bir türlü yapamadığınız neler bu sene gerçekleştireceksiniz? 

İşte benim listem:

1.       Daha sağlıklı besleneceğim. Artık işten yorgun argın gelip bugün de yemek yapmayayım dışarıdan söyleyeyim ya da donmuş bir şeyleri fırında çözdürüp yiyeyim demek yok. Her menümde sebze olacak, daha çok meyve yiyeceğim ve mutlaka bol su içeceğim.
2.      Daha derli toplu olacağım. Nasıl olsa yarın kaldırırım deyip o hırkayı sandalyenin üstüne asmak, bulaşık makinesini boşaltmayıp bardakları lavaboda biriktirmek yok.
3.      Elbette spora başlayacağım. Listemin olmazsa olmaz maddesi bu. Üstelik spor salonuna 6 aylık kayıt yaptırıp bir hafta sonra gitmeyi bırakmak da yok. Karın kası yapacağım en sıkısından.





4.      Deli Kızın Düğünü’ne daha çok vakit ayıracağım. Akşamları ‘Fringe’ ya da ‘Boardwalk Empire’ izleyip kaşık kaşık Nutella yemeğe son. Bunun yerine dünyadaki son düğün trendlerini takip edip Deli Kızlar için süper fikirler çıkaracağım. 








5.      Vintage tutkumu bir sonraki düzeye taşıyacağımJ. Daha az yeni daha çok eski kıyafet ve takı sahibi olacağım. 


6.      Vintage tarzın Türk düğünlerine girmesi için elimden geleni yapacağım. Deli Kızın Düğünü bol bol vintage gelinlik, aksesuar, dekor fikri veren bir site olacak. Sonunda okuyucular vintage delisi olacaklar.





















      7.      Türk düğünlerini şu klasik kabarık ve bol dantelli havasından kurtarıp farklılaştırmak için elimden geleni yapacağım. Bundan sonra hiçbir gelin, gelin saçı faciası yaşamayacak.




8.      Düğünün butik ve kişiye özel olması fikrini elimden gelince yayacağım. Gelinlerin bu butik havayı yaratmak için uğraşabileceği ayrıntılara ulaşmalarını sağlamak için alışveriş dünyasını talan edeceğim. 



9.      Düğün dünyasının çok içinde olup henüz gelinler tarafından keşfedilmemiş kişileri siteye taşıyacağım. Butik çiçekçiler, pastacılar, kurabiyeciler, takı-aksesuar yapımcıları ve elbette gelinlikçiler. 



10.   Son olarak da çok daha mutlu, huzurlu, olayların değil benim duygularımın hakimi olduğumu tam olarak anladığım bir yıl geçireceğim. Sevdiğim şeyleri yapmak için daha çok vakit ayıracağım ve sevmediğim şeyleri hayatımda daha fazla tutmayacağım.
HERKESE İYİ YILLAR

Hiç yorum yok: