Çarşamba, Ağustos 10, 2011

Yaz Esintili Davetiyeler

biz düğün davetiyelerimizi etsy'den belçika'dan sipariş etmiştik. hayatımda gördüğüm en güzel davetiyelerdi. tasarımcımız bize bir kaç örnek zarf ve davetiye gönderdi. istediğimiz desenin farklı tipte kağıtlara basılmış halini gördük ve pamuktan yapılmış kağıda basılı dokulu bir model seçtik. hem renkler çok parlak oldu hem de dokunuşuna bayıldık. işte davetiyemiz şöyle bir şeydi.


davetiyenin romantik havasını cevap verilecek telefon gibi sayısal ayrıntılarla bozmak istemediğimiz için onu ayrı küçük bir karta yazdırdık. çok da sevimli oldu. amerika'da rsvp (répondez s'il vous plaît) kartları da kullanılıyor. yani 'lütfen cevap verin'. telefon ederek değil, gelip gelmeyeceğinizi ve yanınızda birini getirip getirmeyeceğinizi bu kartlara yazıp postalıyorsunuz.


yaz düğünü yapsanız da yapmasanız da, davetiyeler de bir yaz esintisi konuklarınıza da size de iyi gelir. bunun için bugün iki alternatif sunuyorum. ikisi de online ikisi de farklı. eğer online alışveriş sevmem diyorsanız sevmeye başlamanızı tavsiye ederim:) çünkü hem zamandan, hem fiyattan tasarruf ediyorsunuz hem de binlerce seçenek arasından kendinize en uygun olanı seçiyorsunuz.


işte diğer yaz davetiyesi alternatifleri. ilk set wedding paper divas'dan.










diğer davetiye seti ise benim kişisel favorim etsy'den.








1 yorum:

buketto dedi ki...

Merhaba,
etsy den kimle çalışmıştınız acaba