Perşembe, Mayıs 24, 2012

Bizim Bahar Gelinimiz

Kış bitti biteli blogumuz da coştu, bahar coşkusunu ve bahar renklerini taşıyan gelinler ve düğünlerden örnekler verdik durduk sizlere. Şimdi yaza girmemize, bahara veda etmemize 1 hafta kalmışken biz de kendi bahar gelinimizi yarattık. Bu seferki gelinimiz biraz daha romantik ve çocuksu oldu. Arkadaşımız ve modelimiz Yade Demirel ile kendi hazırladığı gelinliğiyle keyifli bir çekim yaptık ve ortaya çıkan fotoğraflardaki bu gelinin tarzına uygun bir kaç düğün detayı seçtik. Umarız beğenirsiniz...


Çekim gerçekleşirken oldukça eğlendik ve biraz da zorlandık çünkü herkes modelimizi gerçek bir gelin sanarak durup tebrik etti. Açıklamaya çalışmakla bayağı bir zaman harcadık:)


Modelimiz üstüne beyaz fistolu, pembe kurdeleli romantik bir korse giydi ve saten beyaz bir eteği tarlatanla kullandı. Duvak yerine ise beyaz tülden bir bant taktı.


Gelin buketimizi kendimiz hazırladık, korseyle uyumlu pembe dantel kurdeleyle bağladık ve hep görüp beğendiğimiz o broşlardan bir tanesini üzerine kondurduk:)


Yade mavi-yeşil gözlere sahip olduğundan pembe farla gözlerini vurguladı ve gelinliğin şirin ve romantik havasını tamamladı. 

Herkese mutlu, güneşli ve bol renkli günler!

3 yorum:

Unknown dedi ki...

teşekkürler harika bir paylaşım olmuş başarılı bir çalışma olmuş konya düğün salonu olarak takdir ettik.Çalışmalarınızın devamını dileriz

Fotoğrafçı dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
saadet dedi ki...

güzel bir blog