Cumartesi, Nisan 21, 2012

Mutlu Sonlara Pamuktan Buketler

Her ne kadar hayat hepimizi zorlasa da biz kadınlar içimizdeki çocuğu kolay kolay büyütmüyoruz bence. Peri masalları, mutlu sonlar, her sefer ters köşeye yatsak da birçoğumuzun inanmayı asla bırakmadığı olgular, ve bence inanmayı bırakmayanların ödülü de kendi mutlu sonları, düğünleri ve mutlu evlilikleri.

                                                         Fotoğraf : Annie Leibovitz

Benim eskiden beri en sevdiğim masal kahramanı naif, hayvan dostu, tatlı Pamuk Prenses olmuştur. Onun yüzünü her gördüğümde içim aydınlanır. Neden bilmiyorum onun o masum ve herkesin iyiliğini isteyen hali beni çok etkiler. Son dönemde izlediğim "Once Upon a Time" adlı muhteşem dizide de baş rolde o var, bu dizi ve yakında vizyona girecek olan "Pamuk Prenses ve Avcı" filmi sayesinde kendisinin popülerliği epeyce arttı.


Eminim aranızda benim gibi onu çok sevenleriniz vardır hatta belki peri masalı temasıyla evlenmeyi arzuluyorsunuzdur. Masal ve özellikle de pamuk prenses hastası gelinlere çok sevecekleri bir önerim olacak, zira ben bayıldım ve eğer bir gün evlenirsem kesinlikle uygulamayı düşünüyorum. Zaten çok estetik bir görüntüsü olan pamuk bitkisini buketlere katmak. Yaratıcı ve aynı zamanda masalsı düğünler için...



Dilerseniz başka renkli çiçeklerle kolaj halinde, dilerseniz de tek başına kullanabildiğiniz pamuk, romantik gelin adayları için birebir bence. Tek başına kullanıldığında bulutmuş gibi duruyorlar, etkisi daha masum ve büyülü. Özellikle bir kır düğünüyle evleniyorsanız bu buketler ortamla tam bir uyum içerisinde, saplarını bile ayrı sevdim:)



Diğer çiçeklerle, özellikle de düğün konseptinizin özel bir rengi varsa o renk çiçeklerle hazırlanan buketler de oldukça şık duracaktır.

Bu birbirinden güzel buketleri taşırken en eğleneceğiniz kısım klasik görüşlü akrabalarınızın buketleri gördüğü an ve vereceği tepkiler olacaktır. "O pamukların orada ne işi var?" :)
Hepinize mutlu sonlar!

2 yorum:

Bizim Kız dedi ki...

bu aralar düğün dernek konularıyla ilgili ne varsa ilgiyle takip ediyorum,bu da aklımda olacakkk ;)
http://bizimkiz.blogspot.com/

pelin erdoğan dedi ki...

:) Çok farklı bir buketiniz olur eğer uygularsanız...