Pazartesi, Nisan 09, 2012

Deli Gelinler Için Bahar Aksesuarları

Bu yazımız 05 Nisan 2012 tarihinde haydili.com'da yayınlanmıştır.


Güneş ara ara kaybolsa da artık biraz olsun nazlanmayı bıraktı ve bize kocaman gülümsemeye başladı. Kışın rehavetinden, o puslu grisinden çıktık, rengarenk çiçekler açtık. Tüm alışveriş torbalarının içi pastel tonlarla dolu. Sanırım belli oldu, bu sene hepimiz doğayla kamufle olmuş bir tatlılıkta dolaşacağız etrafta. Tabi bahar gelinleri de...

Kendinizi hiç olmadığınız kadar çiçeklerle hem de her renkten çiçeklerle süslemek için baharda evlenmekten daha doğru bir zaman olamaz herhalde. Bu bahar, düğün gününüzde çiçekler sadece buketlerde ya da aranjmanlarda değil saçınızda, boynunuzda, kulağınızda yerini alsın. Bırakın klasik gelinler renksizce evlensin, boyunlarına inci ya da tek taş pırlanta kolyelerini taksın. Siz farklı olun, seçtiğiniz renk konseptini tamamlayacak aksesuarlara yönelin. Elva Fields'ın büyük, sevimli ve muhteşem renklerdeki kolyelerine bir göz atın derim,  baharın pastel tonlarındaki bu aksesuarlar gerçekten çok şekerler.


Özellikle sade bir gelinlik tercihiniz varsa bu tarz büyük ve renkli aksesuarlar çok uygun bir tamamlayıcı olacaktır. Aşağıdaki aksesuarlar ise yine, binlerce el yapımı ürünle aradığımızı her zaman bulduğumuz Etsy'den. Ben özellikle çiçekli olanları tercih ettim, oldukça naif, romantik ama farklı.



Ben bu bahar alabildiğine ihtişamlı ama bir o kadar da doğal olalım derim, bunu da kocaman, doğa harikası çiçeklerle yapabiliriz.  İster canlı renklerde, ister pastel tonlarda olsun bu romantik çiçekler sizi izleyen tüm gözleri bir peri masalının içine çekecektir. Kişisel fikrim duvaksız kullanmanız yönünde ama tercih size kalmış tabi ki. Unutmayın ki bir moda çekiminde poz verme şansınız yoksa düğün gününüz dışında bu orjinallikte fotoğraflara  sahip olmanız çok zor,  iyisi mi siz gelin olmanın tadını doya doya çıkarın ve alabildiğine abartın, söz konusu doğal bir şekilde kullanılan çiçeklerse ne kadar abartsanız da klişe haline gelen gelin başları gibi demode bir etki yaratmayacaktır. 



Bu kadar büyük çiçekler bana göre değil diyorsanız bir de aşağıdaki daha sade olan alternatiflere bakın çünkü abartılı bir gelinlik giymeyi arzuluyorsanız saç aksesuarınız ister istemez küçülecektir.  






Tüm insanlığın yenilendiği, doğanın uyandığı böylesine güzel bir mevsimde yepyeni bir hayata adım atıyorsanız düğün gününüzü doğayla bir bütün haline gelerek kutlamak gibisi var mı?



Fotoğraf Kaynak:
healthcare9.com
bunniesfordinner.tumblr.com
www.etsy.com
ohjoy.blogs.com
shop.elvafields.com
kisty.net
myweddingideasblog.com

8 yorum:

Duygu Senyurek dedi ki...

merhaba
blogunu yeni keşfettim
üyenim
ben de beklerim bloguma=)
sevgiler

pelin erdoğan dedi ki...

teşekkür ederiz, hemen takibe aldım ben:)

What's Next dedi ki...

ben hala kolyelere takılıp kaldım.. özellikle papatyalı olanlar ne kadar güzel yaa! tam baharlık :)

edankb.blogspot.com
bana da beklerim ;)

pelin erdoğan dedi ki...

evet özellikle o tam baharlık:D Blogunuz çok şekerr!!

The Lizard Queen dedi ki...

sondan ikinci fotodaki cicekli sac aksesuari muhtesem.

http://the-lizard-queen.blogspot.com/

pelin erdoğan dedi ki...

biz hepsine bayıldık seçmek çok zor olurdu:D

Adsız dedi ki...

hepsine bayildim!! blog genel olarak harika zaten =))

berivan özkoçak evren dedi ki...

beğenmenize çok sevindik:)